Producent: Divine Opera

Om Divine Opera

Divine består av sopranerna Caroline Gentele och Gabriella Lambert-Olsson. Sedan debuten på Stockholm Water Prize har Divine prisats i pressen för sin humor, sin stora charm och inte minst för sina vackra röster.

Divine sjunger välkända stycken ur operans förtrollade värld som tex Nessun dorma och O mio babbino caro, men även moderna klassiker som Time to say goodbye och The Prayer.

Divine har i Sverige framträtt med flera av de välkända orkestrarna DalaSinfoniettan, Drottningholms Barockensemble, Norrköpings Symfoniorkester, Borås Symfoniorkester, Rebaroque, Nordiska Kammarorkestern och Malmö Symfoniorkester för att nämna några.

Divines första framträdande ledde till att de blev medbjudna artister vid Kungaparets statsbesök i Wien samma år. De har sedan dess sjungit sig in i mångas hjärtan genom medverkan i bl a Allsång på Skansen, TV-programmet Go’ kväll, på Dalhalla, Polarpriset, Stockholm Pride, Oslo-Operan, i Berwaldhallen och på Childhoodgala i New York.

Divines önskan är att sprida opera och klassisk musik till alla på ett lättsamt sätt.

Divine har kommit ut med tre Cd-skivor, den första "Divine" arrangerad och producerad av Anders Neglin är fylld med det vackraste ur operarepertoaren, därefter jul-cdn "A Divine Christmas" där de sjunger tillsammans med Malmö symfoniorkester under ledning av Bjarte Engeset.

Produktioner.

  • Bokningsbara
  • Arkiv