Producent: Skrattberg

Om Skrattberg

Yvonne Skattberg är komiker och föreläsare. Hon utsågs till årets kvinnliga ståuppkomiker 2007 med motiveringen “En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser.”
Hon är en komiker med bred bakgrund, stort engagemang, vass hjärna, varmt hjärta och har förmågan att få oss att skratta åt allvarliga saker.
Yvonne gjorde succé med föreställningen Alla har ADHD som har spelats på så gott som varenda scen i hela Sverige. 2015 har uppföljaren Alla har Råd- rapport från korttidsanställningsträsket premiär
Just nu är hon aktuell med Grab them by the balls, en traumabearbetning över utgången av det amerikanska valet. Men även en reflektion över hur partier just nu exploderar över många delar av världen med despotiska ledare med enkla lösningar och oftast fullt av män på toppen.
2017 tilldelades hon Uthållighetspriset på KlaraK-dagen för sitt engagemang ovh sin envishet.
Hon har medverkat i krogshower tillsammans med bla Anna-Lena Brundin som En liten jävla krogshow, En liten jävla julshow  och En annan liten jävla show. 
Krogshowen Offroad gjorde Yvonne tillsammans med bla Ann Westin och har även medverkat i ett flertal radio och teveprogram som Extra, Extra, Släng dig i brunnen, Stockholm live, Svt Debatt, Gokväll och nyligen i Vardagspuls.
2013 var hon medförfattare till boken Jag bombade - Scener från ett ståuppliv, Ekerlids förlag. I sommar filmar hon dramadokumentären Resan av Lars Ekdahl där hon spelar huvudrollen som en HIV-smittad kvinna.

Produktioner.

  • Bokningsbara
  • Arkiv