Producent: Teater Pegasus

Om Teater Pegasus

Teater Pegasus Produktion är företaget bakom scenproduktioner i Astrid Lindgrens Värld, på Skansen och diverse uppsättningar i olika delar av landet. Vi rör oss dit uppdragen för oss.

De senaste två åren har vi turnerat runt med våra familjeföreställningar Borgmästaren (2018) och Mio, min Mio av Astrid Lindgren (2019) i samarbete med Folkets Hus och Parker.

Vi berättar historier tillsammans med publiken. Föreställningarna präglas av påtaglig lekanda, nyfikenhet och interaktivt publikdeltagande deluxe men också av djupt allvar och respekt för historierna och dess karaktärer. Allt inramat av musik, sång och diverse överraskningar. Ingen föreställning är den andra lik.


Vi vill:
- främja och utveckla nytänk inom teaterområdet; från det lilla till det stora, oavsett om det gäller progressiv scenteknik, eller enkel berättarteater.
- ta till vara på den samlade erfarenheten hos alla våra engagerade medarbetare. Tillsammans blir vi bättre, och upplevelsen sannare.
- ständigt utveckla nya koncept, uppfinna hjulet och hitta lösningar för all scenkonst. Det vi inte vet, det tar vi reda på och utforskar.

Utan att veta om det, så ses inblandningen av Teater Pegasus Produktion av över 500 000 människor, årligen.

Produktioner.

  • Bokningsbara